Platserna till Startup Live tog slut på ett dygn

Malmö får sitt första Tech-event. Den 8 februari är det dags för Startup Live. Alla platser är redan fyllda.
Malmö Live och Clarion Hotell. Foto Lars Brundin Malmö Live och Clarion Hotell. Foto Lars Brundin

Det skriver Breakit.

– Syftet med eventet är att samla alla som är intresserade av startups och berätta vilka olika initiativ som finns i regionen. Det är gratis för alla, och vi vill gärna att studenter ska kunna komma dit och ställa frågor och att fler överlag ska få upp ögonen för vad en startup är, säger Gabriella Olsson, utvecklingsansvarig på Malmö Startups som står bakom eventet, till Breakit.

På 24 timmar kom det in över 200 anmälningar till Startup Live. Den tänkta lokalen på Malmö Live har en gräns på 250 personer.

– Vi försöker få till en större lokal på Malmö Live för vi vill att alla ska kunna komma, säger Gabriella Olsson.

Malmöinkubatorn Minc, Ideon Science Park i Lund och Helsingborgsacceleratorn Think är några som kommer att vara på plats under Startup Live den 8 februari. På scen kommer bland annat Fredrika Gullfot från Simrisalg och grundarna av Leadwizards att intervjuas.

Enligt Breakit är förhoppningen att Startup Live ska bli ett återkommande event.